Aanpak

Renovatie vergt een totaal andere aanpak dan nieuwbouw. Er is dan ook een volledig aparte afdeling voor calculatie, opvolging en uitvoering.

 

Offerte

Voor de opmaak van de offerte komen we steeds ter plaatse om de bestaande toestand te aanschouwen. De algemene stabiliteit van de kapconstructie, de al dan niet aanwezigheid van ringbalken wordt gecontroleerd. In samenspraak met de klant wordt bekeken wat de mogelijkheden van een nieuwe dakbedekking zijn, rekening houdende met het gewicht en de hellingsgraad van het dak.

Na de controle wordt het dak opgemeten om een meetstaat op te maken.

Ten slotte wordt adhv de meetstaat een gedetailleerde offerte opgemaakt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat de werken inhouden.

 

Planning

Voor het ondertekenen van de offerte wordt de voorziene periode van uitvoering besproken, die na bestelling door onze planningsdienst bevestigd wordt. Omdat de ploegen enkel actief zijn in renovatie hebben we de planning dan ook volledig in eigen hand, zodat we u niet steeds moeten teleurstellen dat de uitvoering is uitgesteld.

 

Uitvoering

Een tweetal weken voor uitvoering komt onze werfleider ter plaatse om de werfinrichting (stellingen, containers, vergunningen,....) voor te bereiden, zodat alles klaar is om op de afgesproken periode te starten.

 

na
dakkapel na