Na-isolatie spouwmuren

Slecht geïsoleerde buitenmuren zijn de tweede grootste oorzaak van warmteverlies in een woning. Als uw dak goed geïsoleerd is, loont het zeker de moeite om uw spouwmuren te laten na isoleren.

Concreet gezien kan u dankzij spouwmuur isolatie tot 26% besparen op uw energiefactuur.

 

Een warm deken voor uw huis in één dag

 

Het na isoleren van spouwmuren gebeurt in één dag. De reden waarom dit zo snel kan is te vinden in het feit dat we geen breekwerken hoeven uit te voeren.

Na een grondige inspectie van de muren, boren we, volgens een vastbepaald boorpatroon, gaten in de buitenmuur. Via deze gaten injecteren we inblaaswol rechtstreeks in de spouwmuur. De verdeling ervan gebeurt gelijkmatig en door de hoge densiteit zakt het materiaal naderhand niet in. Zo  geniet u heel het jaar rond van comfortabele binnenhuistemperaturen.

Eens we uw spouwmuur vakkundig gevuld hebben met glaswol, dichten we de gaten terug op met mortel. Aan uw buitenmuren is er geen enkel verschil waar te nemen. De enige twee verschillen die u wél merkt, zijn het warmtecomfort binnenhuis én de onmiddellijke besparing op uw energierekening.

 

Is uw woning geschikt voor na-isolatie?

 

Als eigenaar van een oudere woning heeft u waarschijnlijk geen klare kijk op hoe de muren zijn opgetrokken. Toch is het belangrijk om op voorhand te weten of uw spouwmuren geschikt zijn voor het na isoleren met inblaaswol. Neem daarom vandaag contact op voor een inspectie door één van onze gecertificeerde installateurs/inspecteurs. Zo wordt het meteen duidelijk of ook u kunt genieten van de vele voordelen van spouwmuur isolatie. 

Werkwijze

boren gaten
opvoegen boorgaten

ATG-certificaat