Over ons

Historiek

In 1970 starte Lucien Naessens zijn éénmanszaak op met als activiteiten dakwerken, zinkwerken en sanitair. Samen met zijn zoon Willy werd in 1975 "bvba Dak- en Zinkwerken Naessens" opgericht, en werd het sanitiar afgestoten. Het bedrijf groeide en in 1991 werd het omgevormd tot een nv.  De huidige bedrijfsleider, Steven Naessens, kwam in 1993 in de firma.

Sinds 2004 is het bedrijf vooral gegroeid door het aanbod aan activiteiten uit te breiden. In 2004 werd Asfaltwerken Vanlerberghe  en in 2013 het schrijnwerkbedrijf Gebroeders Vandeputte overgenomen. Voor de isolatiewerken werd in 2011 " bvba Isolatiewerken Naessens" opgericht.

Om de interne administratie en externe communicatie te vereenvoudigen werd in 2015 beslist om een fusie van alle uitvoerende bedrijven door te voeren. Gelijktijdig werd de naamwijziging doorgevoerd naar "Dakgroep Naessens".

Op vandaag stelt Dakgroep Naessens ongeveer 120 mensen tewerk.

 

Troeven

Flexibiliteit

Door de vele ploegen kunnen we ons zeer flexibel opstellen naar planning.

Kwaliteit

Iedere deelactiviteit wordt uitgevoerd door gespecialiseerde ploegen en werfleiders op hun eigen vakgebied, wat de kwaliteit en het rendement ten goede komt.

Totaalpakket

Door al onze activiteiten te bundelen hebben we een betere controle over de planning en heeft de klant slechts 1 aanspreekpunt.

 

 

Doelgroepen

Bouwondernemingen

We voeren de dakwerken uit voor de bekendste bouwondernemigen "sleutel-op-de-deur" van Vlaanderen, die reeds decennia lang klant zijn bij ons.

Daarnaast zijn we ook actief in het segment appartements- en projectbouw.

 

Particulieren

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

Beheerders van patrimonium

Voor deze groep staan we vooral in voor het onderhoud van de daken en het uitvoeren van dringende interventies.